Personale søges til Socialpædagogisk Opholdssted

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Personale søges til Socialpædagogisk Opholdssted

Har du erfaring med udsatte børn og unge – har du en empatisk og anerkendende tilgang til mødet med unge mennesker og kollegaer? Så har du uden tvivl noget af det, vi søger. Vil du være en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er ærlighed og positiv stemning? Har du lyst til at være en del af Pædagogisk Kompetence Center (PKC), hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj, faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye kollega.

Vi holder af at være aktive med de unge, og har mulighed for at spille fodbold, volley, tennis, har eget motionscenter, bordtennis, pool, bordfodbold og om sommeren speedbåd med tilhørende vandsportsaktiviteter mm. Vi har adgang til alverdens aktiviteter - er de unge ikke til at lave fysisk aktivitet, kan det være, vi skal i det kreative hjørne, gåture i naturen, sove i shelters ud at se ishockey eller fodbold- kun fantasien sætter en grænse for, hvad vi kan lave sammen.  

Vi mangler en person, der har lyst til at indgå i et miljø, hvor tingene kan gå stærkt. Dette såvel ift. at arbejde med de unge mennesker på vores opholdssted, som vores praktiske opgaver, der følger med jobbet på et socialpædagogisk opholdssted/i et hjem. Samtidig er det et miljø, hvor vi står sammen som gruppe og har en ledelse, der er synlige i hverdagen.

Dette er noget for dig, hvis du være en del af en anderledes, pædagogisk verden, hvor personalegruppen er dygtige til at hjælpe hinanden - arbejdsmiljøet er fantastisk. Vores arbejde er aldrig helt det samme, fra dag til dag, og du skal kunne rumme det uforudsigelige. Du skal være klar til at ”flytte ind” i huset og være der i flere dage. Vi finder det vigtigt, du kan være på samme arbejdsplads gennem længere tid, da vores anbragte unge har brug for stabilitet og længerevarende relationer.

Uddannelse og professionel udvikling

Det er positivt, hvis du har uddannelse eller erfaring med målgruppen, men det er ikke nødvendigvis det vigtigste i den stilling, der er ledig. Vi finder det vigtigt, du er åben over for at blive uddannet og lære at arbejde i vores kultur.

Vi sender dig på intern uddannelse, så du lærer at navigere i vores kultur, vores målgrupper og diverse reglementer, der hører med til vores arbejdsområde at kende.

Du bliver sendt på eksternt kursus, så du lærer at arbejde ud fra metoden KRAP. Ledelsen er dygtige til at klæde personalet på til den pædagogiske opgave, uanset den enkeltes udgangspunkt. 

Samarbejde og solid faglighed er vigtige parametre i det daglige pædagogiske arbejde på PKC. Vi vægter, at personalet skal være gode til at skabe trygge og tillidsfulde relationer til kollegaerne i teamet, de unge samt deres forældre. Du skal derfor være nærværende, have en positiv tilgang og turde reflektere over egen og kollegaernes pædagogiske praksis.

Praktiske info

Du skal have kørekort til almindelig bil

Vi indhenter straffeattest samt børneattest, hvilket er betingelse for endelig ansættelse.

Kontaktperson: Karsten Pedersen

Jobsamtaler: Løbende

Ansættelsesdato: Snarest muligt

Har vi ikke kontaktet dig, senest den 28.05.2024 er stillingen besat til anden side. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PÆDAGOGISK KOMPETENCECENTER ApS, Aalborgvej, 9280 Storvorde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044985

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet