Aalborg Kommune: Projektmedarbejder til UngAalborg Sejlflod Aktivitetshus

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om stillingen

Da vores nuværende projektmedarbejder hos Sejlflod Aktivitetshus har valgt at søge nye udfordringer, søger UngAalborg Sejlflod Aktivitetshus, sammen med UngAalborgs Aktivitetshuse bredt (herunder friluftsliv, Skate, Cross m.m.) en projektmedarbejder. Du vil som projektmedarbejder være en aktiv medspiller i udviklingen og driften af Sejlflod Aktivitetshus, samt være en aktiv medspiller på tværs af UngAalborgs Aktivitetshuses tilbud og opgaver på tværs af UngAalborgs øvrige tilbud. 

Vi søger en kollega, der er stærk i relationen til de unge og som kan fremgå som et stærkt forbillede.Som samtidig er en teamplayer, der agerer med en høj grad af ansvarlighed, både internt og eksternt, samt er medskabende til at understøtte og vedligeholde synergierne på tværs i UngAalborg. 

Vi har brug for en stærk personlighed, der gennem sine kompetencer kan være med til at facilitere aktiviteter, herunder både koordination og afvikling (tilstedeværelse), som primært handler om trivselsarbejde/teambuilding for vores målgruppe (13-19 årige) i fritiden i Sejlflod Aktivitetshus (primært efter skoletid plus weekender), dog også med opgaver i samarbejde med Aalborg Kommunes skoler som ligger i skoletid og opgaver bredt i organisationen.

Du kan læse mere om Sejlflod Aktivitetshus her: https://aalborgungdomsskole.dk/sejlflod/ - På vores hjemmeside vil du også kunne læse nærmere om UngAalborg som organisation.

Om organisationen

UngAalborg er en stor organisation med mange forskellige afdelinger og udtryk. Vi oplever en stadig stigende interesse for at arbejde med de unges trivsel i fritiden, særligt i samarbejde med forældreråd og udskolingslærere.

Som medarbejder hos UngAalborg Sejlflod Aktivitetshus er man ligeledes en del af UngAalborgs projektafdeling, som består af medarbejdere, der alle arbejder sammen med at producere og  understøtter hinandens aktiviteter på tværs.

Fællesnævneren er, at vi har fokus på fællesskaber, læring, trivsel og dannelse, og hver afdeling og medarbejder danner en platform, hvor unge kan udtrykke og udvikle sig sammen med andre unge. 

På tværs af klub, skole og fritidstilbud arbejder vi i UngAalborg med  kerneopgave(Se link) “At give de unge mulighed for at udvikle positive selvbilleder gennem deltagelse i meningsfulde fællesskaber.” Vi har fokus på fællesskaber, læring og trivsel gennem det fælles tredje.

I UngAalborg er vi optaget af arbejdet med “det fælles tredje”, særligt den læring og udvikling der kan skabes når vi og de unge er samskabende om noget, som alle parter er passionerede omkring. Vores aktiviteter er ofte ikke målet, men midlet til mere fællesskab, større selvtillid og de unges positive egenfortælling. Vi søger en medarbejder, der er bevidst omkring dette og kan tilgå de unge på en kreativ og nærværende facon.

Dette afspejler sig i vores organisation og i vores organisationsidealer for ansatte i UngAalborg, som bl.a. er:

 • Koble sig til organisationens vision og målsætning - vi siger JA!
 • Brænder for at gøre en forskel for de unge. 
 • Har hjertet med og besidder en høj grad af relationskompetencer.
 • Sætter egen faglighed i spil på nye måder.
 • Sætter en ære i at levere høj kvalitet i arbejdet.
 • Griber, forfølger og udvikler ideer i samspil med de unge

Sejlflod Aktivitetshus ligger på Vigen 47 i Storvorde, og er et af UngAalborgs aktivitetshuse. Huset danner til hverdag rammen om en ungdomsklub 3 gange ugentligt.

Huset har klublokaler, en sal med klatrevæg og boldbaner, samt et værksted, et køkken og sovesale, hvor der pt er godkendelse til overnatning for op til 36 unge og 4 voksne.

Huset bruges derfor både som ungdomsklub, men også som base for fritidshold. Yderligere også som udflugtsmål for klassearrangementer og overnatninger både i samarbejde med forældre, men også med udskolingslærere fra hele Aalborg Kommune.

Om stillingen

Din primære opgave vil være at koordinere/planlægge, samt deltage i fritidshold (trivsels-/teambuilding- aktiviteter), samt understøtte fritidshusene på tværs.

UngAalborgs Sejlflod Aktivitetshus, samt aktivitetshusene bredt set er et tilbud med mange forskellige artede opgaver og oftest løses disse ud fra indkommende ønsker med en høj grad af fleksibilitet og samarbejdsvillighed. Det stiller derfor krav til at du, som medarbejder er dygtig til at kommunikere tydeligt, både skriftligt og mundtligt og at du kan arbejde struktureret og systematiseret ift de opgaver som Sejlflod Aktivitetshus og aktivitetshusene som samlet enhed løser.

Som vores nye kollega bliver dine hovedopgaver:

 • Planlægning/koordinering og afvikling af fritidshold ved Sejlflod Aktivitetshus, her indgår der en høj grad af deltagelse ved disse hold.
 • Udvikle på koncept og indhold ift Sejlflod Aktivitetshus i samarbejde med Teamlederen.
 • Oprette, administrere og ajourføre fritidshold i vores løn-/tilmeldingssystem UNO.
 • Koordinere samarbejde med skoler og andre samarbejdspartnere omkring Sejlflod Aktivitetshus.
 • Vedligehold og udvikling af de fysiske rammer i Sejlflod Aktivitetshus.
 • Samarbejde på tværs i organisationen omkring de unge.
 • At deltage i relevante mødefora, herunder møder som en del af aktivitetshusene og fælles mandagsmøder, hvor alle projektmedarbejdere, teamledere og øvre ledelse deltager.

Du er det perfekte match, hvis: 

 • Du har godt kendskab til og interesse for at arbejde med teambuilding eller trivselsfremmende aktiviteter.
 • Du har kurser/uddannelse indenfor friluftsliv, teambuilding eller eventkoordinering, herunder fx klatrekurser eller lignende.
 • Du har gode relationelle kompetencer og har en god og oprigtig kontakt til unge, samt flair for at arbejde med det relationelle i kontakt med forældre og samarbejdspartnere.
 • Du kan skabe følgeskab blandt dine kollegaer og de unge.
 • Du har et godt drive, er opsøgende og kan inspirere både kollegaer og unge.
 • Du er fleksibel og kan trives i en dynamisk organisation. 
 • Du har gode formidlingsevner og kan arbejde selvstændigt.
 • Du er klar på skiftende arbejdstider - herunder weekend- og aftenarbejde.
 • Du har kompetencer ift at strukturere opgaver fx ved brug af Sheets/Excel.
 • Du yderligere har lyst til at indgå som en del af Sejlflod Ungdomsklub medarbejdergruppe, for at skabe synergi mellem klub og aktivitetshus.

Vi kan tilbyde:

 • Et job i en dynamisk organisation, hvor arbejdsglæde og tillid er i centrum.
 • Et tæt samarbejde i et nytænkende og stærkt fagligt team.
 • Højt humør og plads til at lave fejl.
 • En professionel tilgang til opgaver og aktiviteter.
 • Mulighed for selv at præge din arbejdsdag.
 • Et job med en høj grad af kompetenceudvikling.

Praktisk information

Det er en deltidsstilling på 12 timer ugentligt, dog med mulighed for at supplere med 3 timer ugentligt som en del af Sejlflod Ungdomsklub. Arbejdsstedet er pt. primært hos Sejlflod Ungdomsklub og sekundært på UngAalborgs øvrige afdelinger. 

Der vil være mulighed for at besøge Sejlflod Ungdomsklub d. 20/9-23  kl. 18:00-19:30. Her vil der være en introduktion til huset og til opgaven som projektmedarbejder.

Vi ser frem til at modtage en målrettet ansøgning vedlagt relevante bilag. 

Ansøgningsfrist  er fredag den 29. September og vi bestræber os på at afholde ansættelsessamtaler fredag den 6. Oktober.

Ansættelse er snarest muligt herefter.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for lærer under uddannelsesforbundet.

Du kan læse mere om UngAalborg på www.ungaalborg.dk

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Teamleder Troels Bersang Pedersen på +45 93 52 09 36 eller troels@ungaalborg.dk 

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest. Ligeledes indhentes der reference fra tidligere ansættelser.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Vigen 47, 9280 Storvorde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aalborg.career.emply.com/ad/projektmedarbejder-til-ungaalborg-sejlflod-aktivitetshus/z7lapl/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5910323

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet