Charmerende villalejlighed med have og garage i Hasseris fra ejendomsmæglerne Hansen & Thoft

dato

Charmerende villalejlighed med have og garage i Hasseris

Kom nærmere:
Hasserisvej 127, st., 9000 Aalborg
https://htbolig.dk/ejendom/510000124/

Drømmer du om at skabe din egen liebhaverbolig i Hasseris? Denne skønne stuelejlighed tilbyder både have og garage og kan være det perfekte valg for dig. Med et boligareal på 162 m² samt en kælder på 42 m², er der masser af plads til både gæster og hygge. Lejligheden har en dejlig grøn og fredfyldt have, god rumfordeling, flot stukloft og egen garage.

Når du træder indenfor i denne charmerende villalejlighed, bliver det hurtigt tydeligt, at boligen giver plads til en både funktionel og hyggelig hverdag. Lejligheden er indrettet med en værelsesgang og badeværelse til højre, mens køkken-alrum, stuer og toilet er placeret til venstre. Fra køkken-alrummet træder man ind i den store spisestue, som med sine smukke detaljer i form af stukloft og en hyggelig karnap skaber en æstetisk indbydende atmosfære.

Fra spisestuen kan man bevæge sig videre ind i stuen, som med udsigt over den grønne have og en varmende pejs, giver lyst til at læne sig tilbage og slappe af. De rummelige værelser giver god plads til gæster og familie, og man kan se frem til mange gode stunder.

Lyder denne lejlighed som noget for dig, så book en fremvisning på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1117639147035985