Døgnrapporten i Storvorde: fredag den 7. januar

Profilbillede

Storvorde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg Øst – spirituspåvirket knallertfører væltede

Spirituskørsel – dét blev den 68-årige fører af en lille knallert (Tuk Tuk) sigtet for, da han kørte galt på Vilsundvej i Aalborg Øst torsdag den 6. januar om aftenen. Føreren væltede her i et solouheld på en cykelsti, hvorefter han ikke kunne komme ud af køretøjet. 

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet, hvor man hjalp føreren fri. Heldigvis var han ikke kommet til skade i forbindelse med uheldet. Betjentene fattede dog mistanke til, at knallertføreren muligvis var påvirket af spiritus. En alkometertest viste, at føreren tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Aalborg – telefonsvindler udgav sig for at være fra Udbetaling Danmark

Onsdag den 5. januar om aftenen modtog en borger i Aalborg et opkald fra en person, der udgav sig for at arbejde ved Udbetaling Danmark. Svindleren oplyste, at borgerens konto skulle opdateres for, at hun kunne få udbetalt pension – hvorfor borgeren oplyste sit Nem-ID samt adgangskode. Herefter forsøgte gerningsmanden at overføre et større beløb fra kontoen samt at oprette et lån i forurettedes navn.

 

Sådan undgår du identitetstyveri

Identitetstyveri er, når kriminelle får fat på oplysninger, de kan misbruge til at optage lån i dit navn, hæve penge på din bankkonto eller bruge dit navn for at chikanere dig eller andre.
Læs mere på sikkerdigital.dk

 

Storvorde – indbrud i lejlighed

Torsdag den 6. januar kl. 19:20-22:20 fandt et indbrud sted på Frejavej i Storvorde, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en lejlighed. Blandt de stjålne genstande var en grå MacBook Pro.

Har du set mistænkelig færden på Frejavej i Storvorde? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Løgstør – bilist uden førerret sigtet

Torsdag den 6. januar om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Aggersundvej i Løgstør. Her traf betjentene føreren – en 18-årig mand. Ved opslag i politiets IT-system kunne betjentene se, at bilisten var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse. Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel i frakendelsestiden.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk