Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft: Arkitekt-renoveret villa til salg i Gl. Hasseris

dato

Arkitekt-renoveret villa med plads til det hele

Kom nærmere:
Nørholmsvej 73, 9000 Aalborg

Drømmer du om at bo i en fantastisk villa i Gl. Hasseris? Nu har du muligheden! Denne unikke perle på Nørholmsvej 73 er endelig til salg og vil fortrylle dig med sin charme og naturskønne omgivelser.

Renoveret i 2014 af en erfaren arkitekt og bygningskonstruktør, er denne bolig et sandt mesterværk. Med 8 fleksible værelser tilpasses den let enhver families behov. Køkkenet og alrummet er et lyst og indbydende rum, hvor detaljerne er nøje udvalgt, og terrasserne mod syd og vest inviterer til hyggelige stunder udendørs.

Den private 1. sal er en oase af ro med sine massive douglas plankegulve og det luksuriøse badeværelse. Udenfor venter en skøn, ugeneret have på den rummelige grund, hvor du kan nyde de frodige græsplæne, frugttræer og hyggelige kroge.

Beliggende kun 15 minutters cykeltur fra Aalborg centrum, er denne villa ideelt placeret med alle fornødenheder inden for rækkevidde. Her får du virkelig det bedste af begge verdener: natur og byliv kombineret.

Alt i alt er dette en bolig i særklasse med masser af plads, luksus og gennemtænkte detaljer. Er dette dit drømmehjem? Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 72 100 128 for selv at opleve det!

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1085591573574076