Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft: Ny murermestervilla ideel til børnefamilier i Hasseris

dato

NYHED // Murermestervilla med plads til børnefamilien i Hasseris

Kom nærmere:
Vester Vænge Alle 5, 9000 Aalborg

Drømmer I om en rummelig villa i et roligt kvarter? Nu har I chancen for at få fingrene i denne murermestervilla på 221 etagemeter, perfekt til børnefamilien.

Ejendommen fra 1934 byder på en dejlig, lukket have, hvor børnene kan lege frit, mens I nyder solen på terrassen. Haven er nem at vedligeholde – en ekstra bonus i en travl hverdag.

Inde i boligen åbner entréen op til 146 velindrettede kvadratmeter fordelt på to plan. I stueetagen finder I et lyst og rummeligt køkken med masser af bord- og skabsplads, en stor opholdsstue med plads til både spisebord og sofakrog, et toilet, og en lysfyldt udestue, der fører ud til terrassen. Førstesalen rummer tre gode værelser, to med store klædeskabe, samt et stort badeværelse. Kælderen på 75 kvadratmeter har flere disponible rum, endnu et badeværelse og et praktisk bryggers.

Jeres nye adresse ligger på en rolig vej med godt naboskab og tæt på Hasseris Bymidte med flere indkøbsmuligheder og børnehaver. Børnene kan nemt gå til Gammel Hasseris Skole via et stisystem, og I kan nyde de grønne omgivelser ved Rotunden og Kridtgraven. Aalborg ligger i cykelafstand eller en kort køretur væk.

Kom til åbent hus på søndag d. 7/7 eller kontakt os på 72 100 128

Velkommen til jeres nye drømmehjem i Hasseris!

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1081874343945799