Højtbeliggende villa med udsigt over Østerådalen og Aalborg til salg

dato

NYHED // Højtbeliggende villa med udsigt over Østerådalen og Aalborg

Kom nærmere:
Regnar Juels Vej 6, 9210 Aalborg SØ

Vi byder jer hjerteligt velkommen til Regnar Juels Vej 6 – en højtbeliggende udsigtsvilla, ideel for både førstegangskøbere og børnefamilier. Her kan I sætte jeres eget præg på 278 etagemeter og nyde en fantastisk udsigt over Østerådalen.

Kvarteret er attraktivt for unge familier. Huset ligger på en lukket vej og har en høj kælder med dobbeltgarage og en hyggelig, privat have. Fra stuen er der adgang til en vestvendt, overdækket altan – perfekt til aftensolen og udsigt over Aalborg.

Stueetagen har indgang fra bryggerset og en rummelig fordelingsgang med spindeltrappe ned til kælderen. Her finder I tre værelser, et badeværelse med bruseniche, en stor vinkelstue, et fuldt udstyret køkken og et gæstetoilet. De pæne parketgulve og det dejlige lysindfald giver jer mange muligheder for at skabe jeres drømmehjem. Kælderen har en separat indgang, et rummeligt disponibelt rum, et badeværelse og fem disponible rum – perfekt til hjemmekontor eller teenageafdeling.

I kan følge hyggelige stisystemer til Østerådalen, der er ideel til gå- og løbeture. Hverdagen bliver nem og bekvem med indkøbsmuligheder og institutioner i gåafstand, og Aalborg C kun 15 minutter væk på cykel. ‍

Kom og oplev dette charmerende hjem! Kontakt os på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1074283328038234