Strømlinet villa til salg i den nordlige del af Storvorde

dato

Strømlinet villa i den nordlige del af Storvorde

Kom nærmere:
Vestermarksvej 19, 9280 Storvorde

Drømmer I om moderne rammer på en skøn adresse tæt på alt i Storvorde? Så er I kommet til det helt rigtige sted. På Vestermarksvej 19 venter nemlig et en flot opdateret 60’er-villa, hvor der ikke er sparet på detaljerne.

Stueplan kommer som det første efter hoveddøren, og her ses en klassisk opbygning med en værelsesafdeling og to store badeværelser med inventar fra Svane i husets vestlige ende, hvortil det rummelige køkken-alrum skal findes i den østlige ende. Køkkenet er fra JKE, og så er det i åben forbindelse med stuen, der tilsammen skaber et skønt samlingspunkt for familien, hvor måltiderne, madlavningen og den efterfølgende afslapning kan foregå gnidningsfrit. Her kommer lyset desuden ind fra tre verdenshjørner, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse. Den indbydende atmosfære fortsætter videre ned i kælderen med naturligt lys, hvor et praktisk bryggers og et disponibelt rum i boligstandard venter jer.

Villaen er opført i 1965, men takket være en løbende modernisering kan den fine alder blot mærkes på charmen. Taget er udskiftet i 2017, og af andre praktiske elementer kan det nævnes, at der er gennemgående gulvvarme på begge etager, mange stikkontakter ude som inde samt lyssensor langs huset og i garagen. I forlængelse af villaen kommer den sydvendte terrasse, hvorfra heldagssolen kan nydes i fulde drag.

Ønsker I en fremvisning, så kontakt os på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1080949467371620