Ugens bolig i Storvorde

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Hybenvej 19, Egense, 9280 Storvorde

Et dejligt fristed ved vandet - kun en halv time fra Aalborg
Det tager ikke mere end en halv time at køre fra centrum af Aalborg til det dejlige sommerhusområde ved Egense, og på den korte tid skiftes storbylivet ud med fred, ro og ægte feriestemning, så her på Hybenvej 19 finder I det perfekte fristed til både lange ferier og korte weekendture. Her kan I overtage et skønt fritidshus med ægte sommerhusstemning og god plads til familietid.

Egense placerer sig i den mest naturskønne kulisse, for den lille kystby med det fredelige sommerhusområde ligger i første parket til både Limfjorden og Kattegat, så fra huset har I ikke langt til hverken hvide sandstrande, lystbådehavnen eller lange, friske gåture langs vandet. I kan også hoppe på færgen over til Hals, hvor havnebyen summer af liv og glade dage, og her kan I lade jer friste af både butikslivet, de gode spisesteder og sommerens kræmmermarkeder. Året rundt har I desuden glæde af den lokale købmand, der ligger lige nede ad vejen hjemme på Hybenvej, så I har få skridt til morgenbrød og friske forsyninger.

Hjemme i nr. 19 venter jer et klassisk, dansk sommerhus, for huset, som oprindeligt er opført i 1972, præsenterer sig på traditionel vis med en sortmalet træfacade og hvide vinduesrammer. Samtidig indrammes huset af en 1.475 kvadratmeter stor grund, så der er dejligt med luft omkring jer og rigelig plads til kongespil på græsset. Og på de varme sommerdage bliver den sydvendte terrasse jeres faste base, for her kan I sidde ugeneret bag læhegnet, mens I nyder de mange soltimer.

Indendørs møder I et lyst og venligt hus, som rummer alt, hvad I skal bruge; et stort badeværelse med vaskemaskine, to fine værelser med plads til dobbeltsenge og et åbent opholdsmiljø, der lægger op til hygge og gode bøger foran brændeovnen.

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Storvorde