Vores team af teknikere mangler endnu en kollega til service- og idriftsætning af biomassefyrede kedler

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre en mere bæredygtig energiproduktion i Danmark, så har du muligheden nu.

Verdo har mange service- og idriftsætningsopgaver på biomassefyrede kedelanlæg og vi søger derfor en selvstændig servicetekniker, der har sans for detaljen.

Stillingen er placeret i vores afdeling i Storvorde.

Opgaverne

Dit hovedområde vil være at servicere kunder med biomassefyrede kedler i Europa.

Du vil komme til at stå for kontakten til kunden, herunder inspektion af anlæggene, planlægning, udførsel og rapportering af serviceopgaver.

Din faglige profil

Du har en maskinmester- eller ingeniøruddannelse, men du er nok startet som elektriker, smed, mekaniker eller andet teknisk, før du tog en videregående uddannelse. Dertil har du opnået erfaring med biomassefyrede kedelanlæg eller tilsvarende teknologi – også i praksis.

Vi ser også gerne ansøgninger fra nyuddannede maskinmestre eller ingeniører, som har et stort drive til at modtage oplæring og viden.

Derudover matcher du:

  • Stor teknisk forståelse
  • Kendskab til programmering og SRO-anlæg
  • Kedelpassercertifikat eller villig til at opnå det
  • Flair for reparation af tekniske anlæg, pumper, drev mm
  • Sikker brug af PC som arbejdsredskab
  • Viden om forbrændingsteknik

Din personlige profil

Som person drives du af at tage ansvar og du synes det er sjov at arbejde selvstændig. Du er problemknuseren der i samarbejde med dine kollegaer i baglandet finder de rigtige løsninger for vores kunder.

Du vil med dit arbejde indenfor service- og idriftsætning være med til at sikre en mere bæredygtig fremtid. At være i en organisation med fokus på grøn og bæredygtig energiproduktion betyder noget for dig. Du udfører dit arbejde med en faglig og økonomisk ansvarlighed.

Fokus på trivsel og din udvikling

Du vil hos os få et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, og med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og udviklende miljø. Du kommer til at samarbejde med 16 dygtige kollegaer som alle står klar til at hjælpe.

God energi er grundlæggende i alt, hvad vi gør – både når det gælder energiproduktion i bogstavelig forstand, men også god energi kollegaer imellem, og den gode energi til at klare opgaverne en tand bedre.

Gennem Verdo Akademi samarbejder vi sammen med flere uddannelsessteder, om at udbyde ECTS-krediterede kursusforløb i bl.a. ledelse, projektledelse og salgspsykologi, som vi tilbyder vores medarbejdere – ofte uden, at de behøver at spørge.

I Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Udover en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver tilbyder vi forskellige medarbejdergoder, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter.

Sådan søger du

Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke. Endelig ansættelse vil ske efter aftale.

Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hviid & Larsen, Black Box Business Building, Porsvej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912996

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet