Familievenlig villa med skøn have på Margrethevej i Storvorde klar til fremvisning

dato

Familievilla med skøn have på attraktiv adresse i Storvorde

Kom nærmere:
Margrethevej 3, 9280 Storvorde

Vi inviterer nu på en fremvisning af en pæn, velholdt og pladsrig etplansvilla. Læg en dejlig, solrig have og en ideel adresse på en blind vej i Storvorde til, og I får en oplagt familievilla i børnevenlige, natur- og bynære omgivelser.

På den rolige, blinde Margrethevej ligger den omtalte villa på nr. 3. Her kan de yngste lege trygt, og så leder omkringliggende Justavej til en skøn cykelsti langs marker, der kan føre jer helt til Aalborg.

Murstensvillaen er opført i 1978 og står yderst velholdt. I bydes velkommen af en flot forhave og en indkørsel, der fører til garagen og værkstedet. Haven indrammer på fineste vis huset med flere bede, buske og træer, og så er der to dejlige terrasser, hvor I kan fange solen hele dagen og aftenen.

Indenfor breder 162 m2 sig over mange gode, lyse og velindrettede rum. Mere præcist strækker planløsningen sig over en entré, fire værelser, en stue, et stort køkken, et bryggers med egen indgang, et badeværelse med brus og et gæstetoilet. Lyset strømmer igennem de brede vinduer, og i både stuen og på et værelse åbnes der ud til skønne terrasse områder, med rig mulighed for at nyde solen på alle tidspunkter af dagen. Der er gulvvarme i entréen, på badeværelset og gæstetoilettet, og hjemmet står vedligeholdt og pænt.

Ønsker I at se denne skønne bolig, så giv os et kald på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1075573731242527