Klassisk murermestervilla i Storvorde med stor, solrig have til salg

dato

Klassisk murermestervilla i Storvorde med stor, solrig have

Kom nærmere:
Tofthøjvej 24, 9280 Storvorde

Vi åbner nu dørene for en pæn, klassisk murermestervilla med masser af sjæl og moderne elementer, og dertil kommer en stor, solrig have – alt sammen midt i Storvorde.

Indenfor venter 219 indflytningsklare etagemeter, som fordeler sig på 147 kvm bolig og 72 kvm kælder. De originale, charmerende elementer, som de fritlagte bjælker, er bevaret, men ellers har huset fået et moderne pust, for i 2018 blev der i stueplan etableret køkken-alrum med Designa-køkken og gulvvarme. Alrummet ligger ud i ét med stuen, og etagen rummer desuden et værelse. På førstesalen findes to hyggelige værelser og en rummelig repos, og boligen afrundes af et badeværelse på hver etage. I kælderen venter nogle gode bonuskvadratmeter, der kan indrettes med bryggers, opbevaring eller måske en teenageafdeling – der er nemlig separat indgang til kælderen.

I kommer til at bo helt centralt i Storvorde. Her er der et godt naboskab, selvom I faktisk kun får naboer til den ene side. Der er stisystem direkte til skolen og børnehaven få min. væk, og ellers byder byen på handlemuligheder, tøjbutikker, fodboldbane og pizzeria. Hvis I trænger til lidt storbyliv, kan I køre til Aalborg på blot 20 min., og så kommer I til at bo ganske tæt på naturskønne omgivelser med marker omkring byen og Limfjordens smukke kystlinje et kvarter væk på cykel.

Boligen skal opleves! Kontakt os på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1071100301689870