Stor etplansvilla med skøn have til salg i roligt område i Storvorde

dato

Stor etplansvilla med skøn have på god adresse i Storvorde

Kom nærmere:
Engtoften 43, 9280 Storvorde

Der er så dejligt rart og roligt her på Engtoften 43 i Storvorde. I skal vende opmærksomheden mod en fredelig boliglomme, hvor I præsenteres for en 215 kvm stor etplansvilla, der giver plads til selv den store familie. Der er faktisk tale om én af de største grunde i denne del af byen. Med andre ord er der masser af plads – grunden er 1.257 kvm stor, og først og fremmest mødes I af en stor fliseindkørsel og en 32 kvm stor garage. En solrig have bliver kronen på værket, når fritid og sommer skal nydes i fulde drag!

Etplansvillaen blev opført i 1971, og i 2012 blev den tilbygget med hele 65 kvm som fordeler sig på en værelsesafdeling og et badeværelse. Det giver jer i alt 215 kvm at indrette, og således kan selv den store familie – måske endda jer, der søger plads til det liberale erhverv – få plads nok. Der er gulvvarme i størstedelen af boligen, og den tilbyggede værelsesafdeling kommer ydermere med loft til kip og Troldtekt-lofter. Herudover blev boligens andet badeværelse samt entre/bryggers renoveret i 2012.

I får glæde af seks værelser samt mulighed for et åbent kontorrum, to badeværelser, et bryggers med egen udgang, et lyst køkken-alrum og en lys stue med afsæt til terrassen og haven. Hjemmet har været i gode hænder, og er løbende renoveret herunder nyere vinduer, og I skal kun opdatere, hvis I har helt særlige ønsker.

Ønsker I at se denne skønne villa, så book en fremvisning allerede nu på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1076254347841132